Sunday, 28 October 2012

Kenapa Page Eycha Evans (EE) hilang?

 
heyyo (hello) people .. *okayh tak payah nak speaking sangat la* okayh actually echa tengah happy ni sebab dah dapat balik fanpage echa yang nama "Eycha Evans (EE)" tu .. seriously echa ingat kan fanpage echa kena hack,rupanya kan...kan...kan... echa yang lupa password facebook echa .. hehe tu la suka sangat tukar tukar password,kan dah lupa .. try tukar password dekat yahoo baru boleh bukak balik facebook echa tu .. by the way echa kan ada buat contest "RAYA 2012" kan?haha sekarang dah raya haji pun tak habis lagi contest tu .. nak di ikut kan echa nak tamat kan contest tu masa awal bulan 10 hari tu .. tapi disebabkan facebook and fanpage echa hilang sekejap hari tu so echa terpaksa tambah tempoh lagi 2-3 minggu,yela kesian pulak kan yang tak sempat promote gambar diaorang tu .. sooooo tarikh tamat contest ni ialah pada 10/11/12 *cantik pulak tarikh ni,nikah tarikh ni pun best jugak ni* maaf atas kesulitan yang dialami .. terus kan mensupport echa kementot ok :) .. peace yaww .. *cehh bajet macam ucapan artis dalam anugerah bintang popular je*


Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans