Sunday, 28 October 2012

selamat hari raya aidiladha :)




hyep geng blogger semua .. sory tau lama sangat tak update .. semenjak dua tiga bulan ni banyak sangat benda yang echa lupa .. sampai password blog sendiri pun boleh lupa,by the way rasa nya belum terlambat kot echa nak ucap kan selamat hari raya kat korang .. so selamat hari raya aidiladha buat semua yang tengah membaca ni .. raya haji ni echa tak kemana pun and tak sambut pun .. tak tahu nak sambut dengan siapa .. sebab mak echa dengan abah echa balik kampung,akak and abang echa lak masing masing dah ada keluarga sendiri .. so diaorang semua pergi beraya rumah mak mertua masing masing la kan .. adik adik echa lak macam biasa la merayau je keje nye .. so raya haji tahun ni echa duduk rumah mengadap lappy jela macam hari biasa .. lupa lak nak cakap,kalau mengikut calendar islam birthday echa masa hari raya haji tau.mak echa cakap masa pagi raya haji mak echa sakit perut sebab nak lahir kan echa .. haihh ape la echa ni tak sabar sangat nak keluar tengok dunia sampai mak echa tak dapat nak makan lemang raya :D sorry mak,cha excited sangat kot nak tengok dunia and muka seorang ibu yang sangat penyayang *cehh ayat macam drama petang petang pulak* so semalam masa akak echa (kak ina) and anak anak dia datang beraya dekat sini echa pun bagitahu la dekat anak buah echa "hari ni hari jadi ude" terus anak buah echa bagitahu kat ibu dia .. apa lagi masa kak ina keluar,kak ina pun beli la chocolate untuk echa .. huhu boleh la tu dari tak ada kan?yang lain tak bagi hadiah pun .. sebab 11 june hari tu dah bagi dah ..
 
apa apa pun thanks yang sudi wish walaupun ada yang terpaksa wish sebab echa paksa suruh wish gak .. huhu saja kejam kan diri ni sikit .. bukan apa supaya semua orang terbiasa wish birthday echa bila 10 hb zulhijjah menjelma .. huhu okayh la setakat ni je entry echa kali ni .. tata titi tutu ..
Notes: gambar echa pakai baju kurung tu gambar masa hari raya aidilfitri hari tu 


Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans