Wednesday, 5 December 2012

Finally!!


 
happy december semua! kejap je dah bulan december kan? bulan depan dah new year la kita semua .. umur pun semua makin tua .. yang mana azam tahun ni belum tercapai tu try la gapai impian tu ye masih belum terlambat ni ..  kalau tak dapat gak tak apa try tahun depan okay?okay sebenarnye echa nak story pasal kawan echa .. jyeahh finally dapat jugak jumpa dia,dah bertahun tak jumpa akhirnye jumpa gak .. dia ada datang kenduri sepupu echa kawin hari tu,dapat gak lepas rindu walaupun dapat borak sekejap je .. yela dia datang dengan lelaki mana entah,dia cakap tu bukan bf dia.tapi nampak macam sweet semacam je .. eleh dia malu la tu nak mengaku .. emm macam segan lak nak borak lama lama .. Al maklum jela echa ni jenis pemalu sikit,even kawan tu rapat dengan echa,echa jarang borak borak dengan dia .. ha si farah tu pulak lepak kejap je kat kenduri tu,lepas makan terus dia balik .. ishh jeles tau echa tengok dia,dari dulu sampai sekarang badan dia maintain je kurus macam dulu jugak .. echa dah gemuk,farah pun terkejut tengok echa .. tak habis habis duk picit picit badan echa .. sabar jela,haihh bila la nak jumpa dia lagi?dia asyik busy je sebab dia study .. hope nanti dapat jumpa dia lagi . belum puas lepas rindu :)
Notes: echa tengah dilamun cinta?jeng jeng jeng ^^

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans