Monday, 10 December 2012

Hari Dipuji Sanak Saudara & Sahabat Handai


 
cett tajuk tak nak kalah je .. wakaka,okay cerita nye macam ni .. hari tu kan sedara echa si wawa tu kawin sebenarnye masa tu echa rasa macam malas je nak pergi sebab dot dot dot *kasi sensored sikit,sebab ni masalah perempuan* tapi mak echa suruh pergi jugak sebab masa hari si wawa tu dinikah kan echa dah tak pergi .. hmm malas,malas pun terpaksa la jugak pergi kan .. so masa sampai kat sana tu ramai la saudara mara echa dari kampung ada kat situ .. turun je dari kereta terus echa pergi kat mak echa yang sampai lebih awal dari echa .. kat situ ada alang,chik and kakak sedara echa .. mula mula alang yang tegur "hang anak siapa ni?" echa jawab la anak mak .. lepas tu alang cakap kat mak echa yang echa ni lawa macam hindustan,echa just senyum jela sebab dah ramai cakap muka echa macam hindustan *dah terbiasa*.. lepas tu akak sedara echa pulak tegur "ehh cha,lawanye hang macam anak patung,ingat kan anak patung mana la azwa letak kat sini,comelnyee" aww terus kembang hidung echa .. masa alang nak balik pun berkali kali alang cakap echa cantik .. suka,suka :) .. lepas tu ada la 2-3 orang kawan echa pun tegur cakap echa nampak macam patung .. huhu entah kat mana la yang nampak macam patung nye sampai dalam hari yang sama 2-3 orang cakap macam patung .. okay tu je cerita hari ni .. akhir kata echa bersyukur dengan apa yang Allah anugerah kan kat echa ni .. echa masih cukup sifat,echa tak kurang apa apa .. thanks Allah :')
Notes: ada macam berlagak ke entry kali ni?tak kot kan?just seronok je kena puji .. hehehe ..

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans