Monday, 31 December 2012

Happy New Year :)


 
hye korang semua! selamat tahun baru buat semua rakyat malaysia and terutama nya follower belog echa ni .. thanks sangat sangat sudi follow belog echa walaupun belog ni jarang berupdate .. hmm korang countdown kat mana malam ni?echa tak kemana pun,echa duk rumah je sorang sorang .. kakak dah keluar pergi dataran Shah Alam tengok Ustaz Azhar Idrus .. bosan gila duduk rumah tak rasa kemeriahan tahun baru pun .. kemeriahan anjing menyalak ada la *anjing siapa entah terlepas tu*.. dah masuk tahun baru ni echa pun mula la list kan senarai azam tahun baru echa,banyak gak yang echa nak capai tahun ni .. antaranya echa nak ada boyfriend,nak bertunang,nak kerja,nak belajar memasak *ye aku tak pandai memasak* dan macam macam lagi la .. tak tau la ada yang tercapai ataupun tak,kalau tak tercapai gak kena tunda tahun depan lak la .. hah! lagi satu,echa dah malas nak bermusuh dengan sesiapa *terutama cikaro cikaro a.k.a perempuan kat luar sana tu* hope tahun ni dan tahun seterusnya tak ada la perempuan naik kan darah echa lagi .. kemon la wei kita semua dah meningkat dewasa .. tak perlu la bergaduh,bermusuh bagai .. echa nak berkawan dengan semua orang .. muda cuma sekali soo.... kita enjoy :) .. nak bagitau ni sekarang umur echa dah 21 tahun la .. tak sedar lak yang diri ni dah tua .. haihh hope tercapai la semua azam echa tu kan?korang pun sama okay?semoga apa saje azam korang akan tercapai .. err okay lah dah tak tau nak tulis apa lagi .. tata selamat tahun baru .. peace yaww :)
Notes: tengah tunggu someone mesej,esok nak jumpa dia .. suke suke :)

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans