Monday, 26 March 2012

3 Gambar Pilihan Eycha Evans


hye korang ingat lagi tak contest BFF?ingat bagus la .. korang ingat tak yang EE ade bagi hadiah tambahan untuk 3 gambar pilihan EE?hari ni EE nak tunjuk kat korang gambar gambar pihan EE tu .. jums scroll ke bawah ..

nampak kemesraan dieorang bertiga ni kan?
tempat yang cantik,orang nye cantik,semua cantik
yang atas ni pula EE tertarik sebab gaya dieorang snap picture .. ada nampak ala-ala KL GANGSTER sikit .. aww i loike .. so pada yang berkenaan sila tuntun hadiah topup RM10 anda kat fanpage EE ye ..


Notes: contest ME&My Pets EE akan umum kan dalam entry akan datang

Thanks For Read My Blog ^__^

2 sayang echa:

Yana_Nana21 said...

Ahahaha , Me and my pets ? Gambar yana terpilih x ? HAHAHA ^^

Eycha Evans(EE) said...

Yana_Nana22- InsyaALLAH kalo ade rezeki tak kemana kan ..

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans