Saturday, 24 March 2012

happy birthday awok :)



hai semua .. kali ni EE nak wish happy birthday kat ex EE yang ni pulak .. birthday dia hari ni la (24/03) dia ni cinta pertama EE .. dia la yang banyak mengajar EE erti percintaan .. tapi masa couple dengan dia dulu kitaorang selalu je gaduh .. silap sikit bergaduh .. dia ni pulak asal gaduh je mesti call akak EE and ni la soalan yang sering kali dia tanya kat kakak EE "akak kenapa dengan fasha tu?" kadang kadang tu sampai akak EE rimas dengan dia .. mana tak nye setiap kali gaduh mesti dia gatal gatal nak call akak EE punyalah .. dah macam cerita madu tiga lak .. setiap kali kawin jumpa penasihat .. huhu .. makin lama makin kerap kitaorang gaduh .. yela banyak sangat dugaan yang datang :) EE sayang gila la kat dia coz masa tu EE tak pernah bercinta lagi .. kenal dia pun melalui kawan sekelas EE je .. kawan EE tu jiran dia,haha kelakar la masa tu kitaorang main tukar tukar picture dia bagi picture dia,EE bagi picture EE .. lepas tu simpan dalam beg duit .. apa lagi member sekelas EE pun asyik mengejek EE la kan .. EE ingat lagi kali pertama kitaorang jumpa masa tu dia pakai baju warna purple .. masa tu dia pergi rumah kawan dia .. so dia tanya la kat mana kedai kakak EE tu,so EE pun bagi tahu la kat dia .. ingat kan dia main main jewh rupa rupanya betul betul dia datang .. malu gila time tu coz pakaian EE macam budak budak pakai skirt kat dalam pakai seluar tiga suku(biasa la budak budak lagi masa tu,baru form 3)dah la dia bawak kawan dia pulak tu .. masa dia pilih pilih baju kat kedai kakak EE,EE lari masuk dalam toilet pakai bedak .. jantung rasa macam nak jatuh je,rasa macam taknak keluar dari toilet tu .. lepas tu dia pun nak bayar baju yang dia beli tu,dia tanya berapa semuanya?akak EE cakap la RM12 then dia cakap,murahnye kak .. akak EE cakap tak apa bagi murah kat bakal adik ipar .. :D haishhh memang malu la time tu,tapi sejak hari tu memang selalu la gak kitaorang meet .. lepak kat kedai akak EE .. anak anak akak EE semua nye kenal dia :) kitaorang kalau tak buat supersaver memang tak sah dibuatnya .. dulu super saver RM3 24 jam sekarang RM3 1 jam je .. makin kedekut maxis ni .. ehh pehal gy cite kisah percintaan kitaorang pulak ni?haha padahal nak buat ucapan hari jadi .. hmm selamat keluar dari perut ye syafiq .. semoga panjang umur dan dimurah kan rezeki .. fasha sentiasa mendoakan yang terbaik untuk syafiq .. CINTA PERTAMA fasha .. hope kita akan berkawan sampai bila bila kan :D

Notes: 15/03/2012 genap 5 tahun kitaorang kenal,lama kan?

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans