Sunday, 18 March 2012

Anak Baru



hye korang :) haha ni la dia EE yang korang kenal .. kalau dapat hapdate belog memang nak hapdate jela memanjang .. hee takpe kan?EE nak lepas rindu kat belog EE ny  .. ehh comel tak budak kat atas tu?comel kan?tu la anak EE .. Ehh tak tak tu anak abang EE la .. dia baru je dilahirkan bulan lepas *bulan dua la* nama dia HARIZ PUTRA .. dia ny anak ke lima dari lima orang adik beradik .. hoho EE ny pelik sikit,EE suka gila bau budak yang still fresh .. yang baru keluar dari perut .. so akak ipar EE balik je dari hospital duk esok tu EE and mak pergi la melawat .. EE cium si putra ni berkali kali .. pipi dia sampai merah EE keje kan .. hee yang kelakar nye setiap kali EE cium dia mesti dia mengerang .. comey gila .. nampak tembam .. nak je gigit gigit pipi dia .. nasib baik mama dia ada kalau tak berlubang la pipi si putra ni .. :D

Notes:  anak buah dah ada 16 orang, hurmm bila la nak ada anak sendiri :'(

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans