Wednesday, 21 March 2012

Contest OHSEMM BLACK by Eycha Evans

heyy korang,jums join contest yang EE buat ny . . Kali ny EE nak buat contest "OHSEMM BLACK" pulak . . even nama contest ni agak pelik korang join jela erk :D

Syarat-syarat penyertaan
1)pasti kan gambar yang korang post tu korang berbaju warna hitam(biru pekat boleh diterima)
2)lelaki & perempuan sahaja boleh join(pondan,bapuk tak diterima)
3)boleh post 1 gambar sahaja

cara-cara join
1)post gambar korang dekat wall page EE ny
2)tunggu EE masuk kan dalam album
3)bila gambar korang dah ada dalam album korang boleh la ajak member korang like picture korang

Hadiah yang bakal korang menang
Tempat Pertama-topup RM60
Tempat Kedua-topup RM30
Tempat Ketiga-topup RM10
(maxis,celcom & DiGi sahaja


bagi siapa siapa yang ada belog tu buat la entry bertajuk "contest OHSEMM BLACK by Eycha Evans" lepas tu kasi link entry tu kat kotak komen belog EE ny kayh .. and korang wajib follow belog EE bagi memudah kan korang tau perkembangan terkini pasal contest ny .. mana lah tau EE nak bagi hadiah tambahan kan .. ngee ..

p/s:15 peserta terawal 50 Votes tambahan akan dicredit kan dalam gambar korang . . Yang lain akan dapat 30 votes tambahan


Thanks For Read My Blog ^__^

6 sayang echa:

Ǥнαи said...

I Join ! :D http://dax-gilegile.blogspot.com/2012/03/contest-ohsemm-black.html

princess atikah ! =) said...

saya nak join ! tapi, boleh ke ?? baju saya x nampak sgt.. hope kak EE dpt terima.. :)http://princessatikah.blogspot.com/2012/03/contest-ohsemm-black.html

Ǥнαи said...

Btw sys , tarikh tutup contest ni bila ? :D

"˙·٠•●♥♥Sha Hieja˙·٠•●♥♥" said...

awk boley thu x pe tajuk lagu blog wk ny;;best ble lme2 dgr:)

"˙·٠•●♥♥Sha Hieja˙·٠•●♥♥" said...

sy ade join contest "osemm black''da post kat wall awk;;p npe ek;;ble buka lek x de;;hehe;;nak sgt masuk;;huhu;;TQ

"˙·٠•●♥♥Sha Hieja˙·٠•●♥♥" said...

thanxx 4 upload pic"osemm black"":)

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans