Friday, 31 August 2012

CONTEST RAYA 2012 by Eycha Evans


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :-
  • Semua layak join,tak kira korang lelaki mahupun perempuan
  • 30 peserta terawal EE akan bagi 50 vote percuma untuk korang,yang lain 30 vote percuma
  • Upload kan gambar korang tengah beraya (mesti berbaju kurung atau baju melayu)
  • baju kemeja,t-shirt tidak diterima sama sekali
  • nak edit boleh,tapi jangan terlalu sarat (terlalu banyak perhiasan kat picture korang tu)
  • Bebas mengikut gaya tersendiri
  • Fake picture tidak dibenarkan join,sekiranya korang fake,penyertaan korang terbatal serta merta.
  • Maklumkan kepada rakan facebook korang supaya mengundi gambar taruhan korang.
  • Korang juga boleh mengajak rakan facebook korang untuk join contest ini.
         30% undian EE,70% undian rakan facebook korang. 


HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :-
  • TEMPAT PERTAMA: Topup Rm60 (Maxis,Celcom & Digi)
  • TEMPAT KEDUA:Topup Rm30 (Maxis,Celcom & Digi)

 CARA JOIN :-
1.LOG IN facebook korang dan search Eycha Evans (EE)
2.Upload kan gambar raya korang korang dekat Sini
3.Selepas gambar korang dimasukkan dalam album CONTEST HARI RAYA 2012 korang boleh mula ajak rakan facebook korang vote gambar korang.
4.Jangan tag ataupun bagi link gambar korang kat EE ye,sebab mungkin tak sampai kat EE.
5.Bagi peserta yang ada blog korang wajib follow blog EE bagi memudah kan korang tahu perkembangan contest ini.
6.Ambil banner kat atas tu letak lah dalam blog korang dan buat lah satu entry yang bertajuk "CONTEST RAYA 2012 by Eycha Evans" jangan lupa link kan entry korang kat ruangan komen entry ini :)

TARIKH TUTUP PENYERTAAN :-
BELUM PASTI :)



AMARAN :-
jika berlaku kesilapan semasa vote gambar,EE tidak akan bertanggungjawab .. jadi pesan lah pada rakan facebook korang supaya vote gambar korang yang ada dalam album CONTEST HARI RAYA 2012 .. bukan yang kat wall page EE ..




Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans