Sunday, 5 August 2012

Pemalas Nak Mampos

 
hye korang semua .. auwwchakk .. Photobucket ingat lagi tak blogger yang tak femes ni?haha lama betul EE tak update belog kan .. rasa macam rindu pulak nak menulis panjang panjang .. korang pun mesti rindu kat EE kan? *okayh aku memang suka perasan* Photobucket sorry la ye sebab dah dekat sebulan gak la belog ni tak berhapdate .. mood malas mai la,nak buat semua benda pun malas .. Photobucket tak tahu kenapa dan mengapakah mood sebegini datang .. sampai nak bukak lappy sendiri pun malas .. tunggu adik bukak baru la EE terhegeh hegeh mintak nak guna .. muehehe bagus betul perangai kan?mengalah kan permaisuri .. Photobucket bukan tu je kalau boleh log in facebook pun nak suruh adik buat kan .. kenapa entah jadi pemalas tahap gaban macam ni .. ni haa member facebook EE si fiffy suruh EE buat kan dia twitter pun EE tak buat lagi .. Photobucket sorry ye fy nanti i buat kan okayh? *buat muka tak bersalah* Photobucket .. ehh alang alang dah update ni kan .. EE nak bagitahu kat korang yang EE dah ada kasih sayang baru Photobucketbaru jewh sebulan couple .. mak jemah suke nokk Photobucket bahagia je rasa ada orang sayang .. doa kan kita orang kekal okayh? kau adoo? okayh la tak tahu nak tulis apa lagi .. byebye Photobucket          



Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans