Tuesday, 14 August 2012

Keguguran Rambut Yang Serius

hyep uolss .. hari ni echa nak cerita kat korang pasal masalah keguguran rambut yang echa alami sekarang .. tak tahu kenapa sejak echa putus cinta tu echa asyik sakit sakit kepala,sakit tu rasa macam ada sejenis zombie ulat duk makan otak echa .. arghhhh peritnya cuma Allah swt yang tahu dua kali rasa nak pengsan .. tambah pulak sejak putus cinta tu echa memang tak banyak makan .. badan pun join rasa sakit gak .. semalam seharian echa tidur je .. lepas tu bangun berbuka,makan sikit lepas tu masuk bilik terus campak kan badan atas katil dan sambung tidur sampai la waktu sahur pagi tadi .. sampai sekarang masih pening pening .. semalam echa notice yang rambut echa keguguran bila echa sikat rambut echa .. then tulis status kat facebook ada pulak yang cakap echa ni sakit luekimia aduhh bertambah risau echa dibuatnya .. diorang suruh echa pergi check dekat hospital .. tapi echa takut la,echa takut kalau echa betul betul ada penyakit luekimia .. macam mana echa nak terima kenyataan tu sorang sorang?
mungkin betul la cakap kawan kawan facebook echa,mungkin echa jadi kegugurang rambut ni sebab echa banyak sangat berfikir .. yela siapa yang ada dalam friendlist echa diorang akan faham .. mungkin jugak sebab echa selalu sangat buat rebonding, mungkin jugak sebab echa banyak sangat makan maggi,mungkin jugak sebab echa tertekan atau mungkin jugak echa betul betul ada penyakit luekimia .. hmmm entah la,semua tu rahsia Allah .. echa malas nak pergi check dekat hospital .. seandainya betul lah echa ada penyakit dan malaikat maut menjemput echa nanti,echa redha .. daripada jiwa batin echa tersiksa baik echa "pergi" betul tak?ehh nevermind .. apa apa pun korang doa kan kesihatan echa kayh .. sebab walau macam mana pun,echa mahukan kesempatan untuk bertaubat,untuk putih kan balik kain yang selama ni kotor,comot dan tak kemas .. *mendalam maksud tu,haha* okayh la .. tu jela nak cerita kot .. byebye .. Assalamulaikum ..

NOTES: berat badan dah turun 3kg sejak putus cinta ..


Thanks For Read My Blog ^__^

5 sayang echa:

dEdEQ dE wIshEs said...

ADIK EE ..
1) JGN PK KAN SGT PROBLEM PUTUS CINTE .. ADIK MUDE LAGI .. BYAK LAGI MENDE YG ADIK XLALUI .. SABAR K ..

2) HAA .. MAKAN LAGI MEGGI BYAK2 .. KURANGKAN TAW TAW N KALO LEH .. XYAH MKN TERUS ..

3) INSYA ALLAH .. XDE PENYAKIT TU .. AKAQ UN PENAH GAK KEGUGURAN RAMBUT NI .. BYAK LAGI PD ADIK .. TP ALHAMDULILLAH .. SETIA PD SEJENIS SYAMPU JE .. OK LA TU .. HEHE

OK OK .. DA PANJANG AKAQ BEBEL .. HIHI .. TC UR SELF TAW DEAR .

Eycha Evans(EE) said...

kak dEdEQ ..
1)okayh insyaAllah .. sy dh cuba lupakan dia ..

2)hehe okayh2 .. akan cuba kurang kn n xmkn terus maggi :)

3)yeke?makna nya ni perkara biasa la erk buat perempuan macam kita ni?huhu sy stia pada 1 shampoo jela kak .. xde tkar2 :P

dEdEQ dE wIshEs said...

HAAA .. GUD GURL .. WEE~ .. ERK ? BUKAN FAKTOR SYAMPU LA TU .. EKEKE .. ABES ? HA . NI MESTI FAKTOR BYAK PK PAS NI NK KAPEL NAN SAPE LA KAN KAN ? HEHE .. EH X X .. GURAU JE TAW TAW . JGN AMEK HATI .. WINK4

Eycha Evans(EE) said...

insyaAllah (takut nanti terkapel agy) tak nak kapel kapel dah .. werkkk :P

dEdEQ dE wIshEs said...

EH .. YE KE NI ? LEH CAYE KE NI ? TOL KE NI ? HEHEHE ..

NAK KAPEL BOLEY ..
TAPI JANGAN SESEKALI SAYANG ORANG TU MELEBIHI SYGG DIRI KITE ..

OK OK ? JANGAN KO PLAK YEA .. HEHE

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans