Wednesday, 15 August 2012

Eeee Rasa Macam Nak Lempang Je



hyep korang,hari ni echa rasa macam nak lempang orang jela *sila tutup pipi korang dengan tangan* sebab ada benda yang menyakitkan hati echa ni ha .. okay mesti korang tengah buat muka menyampah kan and berkata begini "pehal la dengan dak echa ni?gila apa tiba tiba nak lempang haku" hehe okay la echa cite kat korang .. cite nye macam ni,pertengahan tahun 2011 dulu account facebook echa kena hack tau,so dekat account facebook yang tu echa ada buat satu page .. page yang ni ha click sini lepas tu sekali page tu la kan echa tak dapat nak urus kan lagi .. dekat setengah tahun la jugak page tu tak berhapdate .. tiba tiba baru baru ni abang echa tanya macam ni "cha page hang dah okay ke?" echa terus buat muka pelik .. then echa jawab "mana ada la,kenapa?" abang echa cakap macam ni "abang tengok tadi ada orang update kat page tu" perghhh apa lagi,naik la darah kite kan .. terus echa mengadu kat kawan facebook echa .. kawan echa pun tolong la sound admin baru tu .. ehh lepas tu boleh pulak dia maki kawan echa balik .. aiyakk sepatut nye owner yang sebenar la yang patut bengang and maki dia kan?ni tak dia pulak maki kawan echa .. terus echa yang tak berapa sakit hati,terus sakit hati gila gila ..

( CLICK kat gambar untuk kualiti gambar yang lebih bagus)
owh rupa nya ada orang jual fanpage tu kat dia .. dia beli dengan harga rm800.00 .. ehh kau ingat aku percaya kau beli fanpage tu?lantak lu la der .. nak sangat page tu kan?hambekkkk la .. aku tak halal kan .. *terserlah kekejaman aku disitu* aku tahu kau pandai agama,and kau mesti tahu punya hukum guna hak orang tanpa kerelaan owner tu kan .. ehh penat kot aku promote page tu dulu .. tak fikir ke betapa susah nya aku berusaha untuk page tu dulu?ngekk .. cuba korang tengok sendiri .. boleh tahan kurang ajar gak dia kan?geram je rasa .. geram tengok dia cakap macam tu terus echa wall post kat page echa opsss page echa yang kena hack tu ..
mendalam betul maksud "SEDEKAH" tu .. haha,sedekah jela kan .. nak mintak balik memang tak dapat la .. kecuali echa sedia kan rm800.00 and bank in kat account si admin baru page tu .. cuma echa mintak dia delete gambar ex boyprengg echa yang ada dalam album page tu je,lepas tu suruh dia delete gambar echa yang ada dalam personal facebook echa yang kena hack tu .. tak tahu la admin tu nak cakap apa lepas ni .. sama sama la kita tunggu feedback dari dia .. :)


Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans