Wednesday, 26 September 2012

Gedik Nya Aku!



holla guys .. tadi echa saja je buka facebook lama echa,sebab dah lama gila tak aktif kat facebook tu .. kadang kadang sampai lima bulan tak buka facebook tu .. yela buka pun bukan nye ade ape pun kan .. semua sombong tahap cipan,lagi pun kat facebook tu banyak gay la *opsss sory terlebih sudaa* so masa echa online facebook tu tadi macam bosan sikit la kan sebab dalam friendlist tu pun semua echa tak pernah tegur .. *aku pun sombong,sama macam friendlist aku tu* lepas tu dah bosan bosan sangat asyik duk tonyoh tonyoh mouse kebawah keatas,tekan profile tekan news feed tiba tiba rasa macam rindu lak nak tengok status masa zaman mula mula join facebook dulu,terus echa baca status echa dari tahun 2011 sampai tahun 2010 lepas tu echa ada ternampak wall post sorang mamat encem ni tau.echa baca la echa balas apa .. bila baca terus echa rasa muka echa macam merah gila kot .. memalukan jela echa balas wall post mamat tu macam tu .. jap jap korang tengok sendiri kegedikan echa

Click Kat Gambar Kalau Tak Nampak Tulisan!!!
nampak tu?siap tanya lagi dah ada awek ke belum .. hehe echa pun tak faham kenapa echa gedik sangat time tu .. mungkin echa muda lagi kot masa tu .. lagi pun mamat tu handsome gila kot .. sebab tu gedik sangat tu .. arghhh malu malu .. rasa macam nak block je mamat tu .. *berapa banyak TU daa* kepada mamat yang berkenaan tu sorry la erk sebab mengedik dengan awak .. masa tu saya budak budak yang belum matang lagi .. bila baca balik seriously saya rasa malu gila dekat awak .. HAHA echa kesian and benci pun ada dengan diri sendiri,beriya iya ajak mamat tu couple tapi mamat tu tak nak pun .. sebab kitaorang jauh jauh .. dia kat IPOH echa kat puchong .. kepada adik adik yang baru nak up kat luar sana and yang tengah baca ni better jangan buat perangai macam kak echa buat ni .. seriously lelaki sangat tak suka perempuan gedik,yang terhegeh hegeh dekat diaorang .. biar lelaki je yang mengorat kita okay?sebab bila kita yang mengorat diaorang dulu,diaorang akan anggap kita gedik .. okay pesanan khidmat masyarakat terhenti disitu .. sambung entry balik,yang pelik nya kan sekarang ni echa tak ada la gedik and terhegeh hegeh mengorat lelaki dah .. lelaki mengorat pun asyik jual mahal .. baru sedar,makin tua kita makin matang kan?sekarang ni tengok budak gedik pun rasa meluat je .. sedangkan echa pun pernah gedik .. biasa la zaman umur belasan la perempuan suka sangat nak mengedik pun .. masuk 20an terus ilang gedik,masa tu lebih banyak benda yang perempuan nak fokus .. lastly "Don't GEDIK GEDIK HAA?" hehe .. byebye ..
Notes: Dont judge a book by its cover,now echa dah tak gedik .. echa dah matang pun .. :)


Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans