Wednesday, 12 September 2012

Jom Install cubie messenger^^



hyep korang,dah install cubie dalam android phone korang ke belum? kalau belum install la cepat .. boleh kita kenal kenal dengan lebih rapat .. okayh bercakap pasal cubie ni sebenar nya tak ramai yang tahu mengenai app ni .. sebenarnya app cubie ni lebih kurang sama macam whatsapp .. tapi lebih best dari whatsapp kot .. sebab kalau whatsapp kita kena bagi nombor phone kita dekat kawan kawan kan?kadang kadang kita rasa macam tak privacy la bila semua orang pun tahu nombor phone kita .. ye dokkk?haa cubie tak payah mintak no phone kawan kita .. kita just perlu mintak ID cubie kawan kita je lepas tu kita add dia .. kiranya macam blackberry la jugak kan ..yang best nye cubie ni dia sedia kan icon comel comel .. ada gambar cartoon tengah berak,tengah demam,tengah sakit,tengah gembira .. semua nya ada .. macam macam ada *iklan astro jap*
 
nampak tak?comel kan?lagi satu cubie ni kita boleh lukis apa apa yang kita suka and bagi dekat orang yang kita chat tu .. bagi echa kalau couple memang boleh tunjuk keiklasan la sikit nak lukis love ke apa ke kan .. 
 
aww terserlah kehodohan tulisan echa :( .. tulisan hodoh tak semestinya owner tulisan pun hodoh .. *cett tiru ayat Yuyu Zulaikha jap* so apa tunggu lagi tu?install la cepat .. boleh kita berkenalan dekat cubie .. kan kan kan?ohh ya .. kalau nak install cubie korang boleh click dekat picture burung hantu kat atas tu okayh?atau pun pergi kat google play and search "cubie" rasa nya yang ada android je kot yang boleh install cubie ... okayh la nak kemas kemas barang nak pindah rumah dah .. kbyee
 Notes: Install jangan tak install :)


Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans