Wednesday, 19 September 2012

Tarikh Tutup Contest "RAYA 2012"

 

hyep korang,lama nya la kan echa tak update belog .. dah berkurun berzaman rasa nya tak jenguk belog busuk hatuk *korang paham?hope korang paham la* ni .. rindu kamu sangat sangat belog ku yang comel macam aku gak *okayh echa tengah perasan,tolong biarkan echa dengan dunia echa kayh* uih uih berbalik kepada belog,hmm actually ramai gila duk tergedik gedik *suka hati aku je nak cakap anak orang gedik* duk tanya bila tarikh tutup contest RAYA 2012 tu .. and,and and *dah macam SORE EYES 5 days of MC la pulok* mesti echa jawab belum pasti .. why echa cakap belum pasti?sebab nya echa bukan nya urus kan contest tu je semata mata .. banyak lagi contest lain yang echa buat .. tapi bukan buat kat page tu,ada yang echa buat kat personal facebook echa .. haha saja tak buat kat page sebab contest tu limited :p .. lagi pun echa nak ramai ramai join contest raya ni .. kalau tak sia sia jela echa bagi hadiah topup sampai RM60 tapi sikit je yang join contest tu .. so tunggu jela erk .. nanti echa bagi tahu la bila tarikh tamat contest tu .. peace yaww .. (Y) ehh by the way echa nak pindah rumah baru tau .. ni pun kejap lagi nak cat bilik echa warna purple .. omey tak warna purple?sebenarnya echa nak warna merah hati tapi akak echa tak bagi,dia cakap takut nampak bilik sempit .. hmm sob sob tak dapat gak nak buat bilik ikut citarasa sendiri .. haha kayh la sebelum echa membebel lagi panjang lebar baik stop kat sini je .. kbyee *lambai tangan*
NOTES: echa still single.still rindu ayiem .. :'(

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans