Tuesday, 11 September 2012

Kucing Echa Yang Berkepala Besar :P

Kyra masa bunting :)
hyep korang ape cer?echa okay je cuma tak berapa ada mood nak update blog .. mood malas datang kan,nak buat acanoo :face7:ni update pun nak story sikit kat korang pasal meow meow echa,namanya keiko,Gara,Zaza and Rara,hehe :face75:sebenarnya keiko tu akak echa letak nama dia ramadhani sebab dia lahir bulan ramadhan hari tu .. so nama singkatan dia NINI :n:echa pulak sangat la tak suka nama nini tu :face60:tak tahu kenapa memang sejak kecik echa tak minat nama tu :face12: tapi nak buat acanoo kan kucing tu 90% dibawah jagaan akak echa,dia la yang buang taik,yang bagi makan :131:echa just jadi kan kucing tu teman bercanda je .. haha :123: tapi echa tetap panggil dia keiko jugak .. keiko ni anak kepada gaga (Garfield) :78: dan jugak kyra (Kitty Tora) gaga and kyra ni kalau korang nak tahu kedua dua nya bulu jenis lebat and panjang .. :91: actually kita orang teringin nak tengok pewaris si gaga tu,memandang kan gaga dah tua kerepot kan so nak la jugak ada pewaris dia kat rumah ni bila gaga dah mampos nanti *ayat kejam* :face15:kita orang pun mula kan projek mengahwin kan gaga dan jugak kyra .. mula mula kyra ni garang gila,gaga dekat dia marah .. tapi dia yang gatal sangat nak kahwin,ada satu malam tu echa and akak nampak gaga duk kejar kejar kyra .. kitaorang pun apa lagi pergi mengintai la kan :face54:awww kitaorang nampak yang gaga tengah ehem ehem dengan kyra .. sejak hari tu si gaga and kyra asyik ehem ehem jela kerja diaorang .. :face62:then tak lama lepas tu kyra pun bunting .. akak echa la paling happy sebab dia yang nak sangat tengok pewaris gaga .. :face51: maka kyra pun jadi seekor ibu pada malam Nuzul Al-Quran yang lepas .. masa mula mula tengok anak dia kecewa gila kitaorang sebab tengok anak dia semua warna hitam,bukan tak suka warna hitam tapi kitaorang ingat kan anak dia comel :face25:lama kelamaan tengok comel la pulak .. anak dia ada empat ekor :face75:yang pertama nama ramadhan (Rara) yang kedua gara (hasil gabungan nama mama and papa dia) yang ketiga ramadhani (Nini or Keiko) yang keempat Mueeza (Zaza) suka gila tengok gelagat diaorang bila dah besar ni .. dah pandai nak bergurau .. hobi diaorang memanjat macam monyet .
:face7:
Zaza,comel kan?
Nini yang paling manja dengan echa
Rara si abang sulung yang paling handsome,kepala besar dan bersuara lantang
 acanoo?comel tak meow meow echa?hehe comel kan ..
Notes: sorry gambar si Gara tak ada,dia nakal sangat,susah nak tangkap gambar dia


Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans