Sunday, 30 September 2012

Belog Ku 98% Hasil Edit Sendiri




jyeahh akhirnya ada gak masa nak edit belog ni .. haha actually dah lama nak edit belog busyukk echa ni .. tapi buru semalam ada masa .. acanoo mengancam tak?apa?korang tak nampak apa yang baru?tak boleh jadi ni .. penat tau echa edit dari pukul 12 am sampai 5.30 am .. berjam jam edit walaupun sikit je benda yang diedit nye .. cepat cari apa yang baru .. lalalala,yup yup cursor echa dah ada nama echa, hasil edit sendiri (Eycha Evans) and "Assalamualaikum" echa pun dah yang baru,pun hasil edit sendiri .. cantik tak?sekarang ni boleh dikata kan 98% hiasan kat belog echa ni echa edit sendiri .. header,copyright,cursor and macam macam lagi semua dah pandai edit sendiri .. kalau tak terpaksa la minta tolong adik wanny edit kan yang mana echa tak tahu nak edit tu .. now tak payah la susah kan orang lagi sebab echa dah pandai edit belog sendiri .. suka suka ..
Notes: sekarang ni echa tengah mengedit header sendiri .. tunggu dan lihat jela erk hasilnye ..

Thanks For Read My Blog ^__^

1 sayang echa:

Abby said...

awak nak buat contest ? saya boleh jadi sponsor .

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans