Tuesday, 29 November 2011

Apa Itu Sign Picture???

ramai yang tanya EE apa itu sign picture .. lai lai EE bagi tahu kat korang .. sign picture tu macam picture kat atas tu la .. korang kena letak nama seseorang tu kat picture korang .. ada paham???tapi lagi cantik kalau korang tulis sendiri guna pen .. baru nampak tulus and ikhlas .. tak payah edit guna photoscaper,photobucket and sewaktu dengannya .. tak paham agy?nak kena tumbuk baru nak paham kewh??? hehe jangan marah .. gurau jewh .. so dah paham tu tunggu apa agy?wat la sign picture untuk EE and upload la kat fanpage EE ..nak tengok ada tak yang tulis sendiri .. yang bukan edit .. hehe .. picture kat atas ny EE suka sangat sangat coz picture ny dari negara philippines jauh kan?okayh picture kat bawah ny contoh tulis guna pen or maker or water kaler,ape ape jela ..
 
tengok kat tapak tangan dia .. haa yang tu maybe dia tulis guna pencel warna .. kan lagi cantik kalau buat macam tu .. bukan nye susah sangat pun,tulis jewh Eycha Evans(tak sedar diri betul .. nama dah la panjang berjela)hehe .. ape pun tak boleh la EE ny kan kan kan?  
 

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans