Tuesday, 1 November 2011

Mood Malas Sudah Datang !!!




yeahhh malas dah nak update blog ny,tak tahu apa yang perlu diupdate .. kalau masa ada kasih sayang a.k.a boypren boleh gak cite pasal cintan cintun .. now tak tahu nak cite pasal apa .. pasal diri sendiri?erm EE jarang keluar la .. pasal famly?takut dyeorang tak suke plak .. adoiii tak kan nak cite pasal gaga si kucing ku yang comel tu plak .. nak pencen jadi blogger jela .. hmm tapi sayang lak nak padam blog pinky ny :'( .. siapa setuju EE pencen jadi blogger sila angkat tangan macam EE ny .. nampak tak EE angkat tangan ny?hehe okayh la tak tahu nak cakap apa agy .. tata titi titu ..
NOTES:tolong bagi pendapat korang EE patut pencen atau tak?

Thanks For Read My Blog ^__^

2 sayang echa:

hamzah ian said...

alololo... comel la tuan blog..

Eycha Evans(EE) said...

hamzah ian- THANKS :) trus xjdi pencen sbb kne puji :P

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans