Wednesday, 9 November 2011

Hadiah Tambahan Untuk Contest BFF

heyy korang .. lama EE tak update blog kan .. rindu lak rasa kat blog pinky ny .. EE tak ada masa sangat la nak update sekarang ny .. banyak masalah yang tak perlu EE bagitahu kat sini .. wahh mesti ramai peserta contest tengah baca entry kali ny kan?hehe okayh okayh memandang kan dah 580 picture tengah bertanding (disaat EE tulis entry ny) .. EE ingat nak bagi hadiah untuk gambar terbaik,and yang menarik hati EE .. tapi pemenang picture terbaik ny 100% undian EE .. EE akan pilih 3 picture terbaik and menarik hati EE tu .. so siapa siapa yang nak join contest EE lepas ny baik post picture yang cantik cantik :)

HADIAH PICTURE TERBAIK UNTUK 3 PESERTA
TOPUP RM 10 (Maxis,Celcom & Digi Sahaja)
NOTES:ehem ehem,jangan cakap hadiah tak best ye,fikir la .. siapa nak bagi topup free an :) korang pun untung sikit duit .. duit tu boleh beli kasut ke,baju ke,lipstick ke .. hehe

Thanks For Read My Blog ^__^

2 sayang echa:

MCDiningratz said...

hahaha..

posting yang lucu.. :)

aqu sukaa,, kaka.. :P

nur fatien said...

im join :')
http://bebbyaten.blogspot.com/

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans