Monday, 28 November 2011

Kesian Dia

semalam korang tengok tak bola?malaysia lawan bahrain .. cantik gak corak permainan yang malaysia wat semalam .. huhu safee tak ada,tapi dah ada penganti safee la .. nama dye NAZMI .. cute jugak budak nye .. dia jaring kan satu gol .. malaysia dah dapat 2 gol dah semalam .. tapi separuh masa kedua pemain negara bahrain mula mengganas la .. sampai harimau muda tension la dibuatnye .. mana tak nye selang 1 minit dyeorang dapat jaring kan 2 gol .. malaysia kalah 2-3 dengan bahrain .. EE rasa macam nak nangis(memang nangis dah time tengok apex sandar kat tiang gol tu) la tengok apex(Khairul Fahmi Che Mat) cam tension and kecewa jewh .. sampai macam nak gaduh lak dye nan pemain negara bahrain tu,cian apex.. sabar apex maybe belum ada rezeki untuk kita menang .. apa apa pun tahniah pada harimau muda sebab buat yang terbaik untuk malaysia .. we love harimau muda ..
NOTES:Muslim cedera,cian dye .. erm patut la cari dye tak jumpe jumpe .. hope muslim cepat sembuh

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans