Monday, 28 November 2011

Kenapa Pelik Sangat???

tak faham kenapa zaman sekarang ny sesama perempuan dah tak mau memahami antara satu sama lain .. dah tahu orang tu tengah bercinta dengan perempuan lain and dah terang terang lelaki tu wat in relationship dengan perempuan lain kat facebook dia still tergedik gedik nak ayat lelaki tu .. yaALLAH dye wat cam dah tak ada lelaki lain lak kat dunia ny .. boyfie orang gak dye nak .. tapi tu tak ada la pelik sangat .. budak yang EE kenal ny lagi pelik,pelik yang tahap teruk dah kowt .. dulu masa EE couple dengan boyfie EE yang sekarang ny dah jadi ex EE,dye ada kacau gak .. kacau sampai EE dengan boyfie EE putus .. lepas putus terus dye senyap jewh .. semalam EE saje jewh tengok facebook perempuan tu .. tak insaf agy rupanya budak tu .. dye gy combain picture dye dengan boyfie orang lain lak .. pastu cakap tu boyfie dye lak .. padahal EE tengok facebook lelaki tu dye still in relationship dengan awek kesayangan dye .. terus terdetik kat hati EE,ishhh minah ny dah tak ada orang nak sangat kewh?ataupun memang hobi dye merosak kan hubungan orang?and menyakitkan hati perempuan lain?dalam erti kata lain dye memang suka bergaduh .. aiyakkk nape la sampai macam tu .. umur dah 19 tapi perangai macam budak budak yang baru nak kenal apa itu cinta .. pada yang berkenaan cepat cepat la berubah ..jangan malu kan diri sendiri .. orang pun nampak yang kau tu yang gedik kat boyfie orang ..
NOTES:EE pun macam budak budak gak,tapi macam budak budak yang comel .. kan kan kan?hehe masuk bakul angkat sendiri

Thanks For Read My Blog ^__^

1 sayang echa:

NANA KEC!K said...

desprate namenye tuu. mmbe nana pon ade yg kene cmtuu jugak aww.

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans