Friday, 9 December 2011

Berpoya poya kat IOI MALL

IOI MALL PUCHONG
hari ny best betul dapat keluar jalan jalan kat IOI MALL PUCHONG .. haha walaupun tak ada la syok sangat pun IOI ni .. tapi boleh la dari duk rumah je kan .. kesian orang tak pernah keluar,dapat keluar sekali sekala pun dah syok habis dah .. tu pun keluar dengan kakak kakak tersayang je .. yang kelakarnye EE siap pakai baju lawa lawa lagi,padahal bukannya ada orang lagi pun kat ioi pagi pagi buta tu .. masa sampai kat ioi EE rasa segan lak nak turun kereta sebab pakaian EE macam terOVER sangat pula kan,dengan kasut tumit tinggi 3 inci nye .. YaALLAH malunye cuma EE,and ALLAH je yang tahu .. mula mula okay je jalan,lepas tu kaki mula melecet,aduh nak jalan pun macam tak jalan je kaki ni tak terasa apa dah .. ermm sabar jela kan sebab EE yang gedik gedik nak melaram pakai lawa lawa .. lepas tu kita orang pusing pusing satu ioi mak oiii pedih kaki ni makin menjadi jadi,tapi malas nak merengek kat kakak kakak EE tu,nanti dieorang nak balik cepat pula .. pergi kedai kasut kejap lepas tu kakak EE rasa lapar,so kitaorang pun pergi la jusco beli sushi *betul tak aku eja ni?* ermm kakak EE yang sorang tu la suka sangat sushi EE tanya kakak EE "sedap ke benda alah ni?" lepas tu kakak EE suruh cuba dulu .. emm tengok kakak EE amik macam sedap je,EE pun amik la satu dah dia nak belanja sangat .. EE tanya lagi sekali,sedap sangat ke,kakak EE cakap sedap EE pun amik la lagi satu .. okay dah lepas bayar semua tu EE and kakak kakak EE pun pergi KFC sebab akak EE lagi sorang tu tak suka sushi .. so sementara tunggu KFC sampai kitaorang pun makan la sushi,urmm gila la .. tak sedap langsung .. nak muntah pun ada .. bukan apa,rasa macam makan ikan mentah lak .. kembang tengkok .. haha,lepas tu EE ternampak ice cream kat kedai depan KFC,EE suruh kakak EE belanja .. kakak EE pun hulur la RM10 kat EE suruh beli ice cream tu .. tapi EE ni jenis yang pemalu sikit,malu nak beli sendiri .. so kakak EE pergi la beli kan untuk EE ice cream vanilla .. gila la orang tu jual ice cream sampai RM6 satu cup kecik .. mahal gila,padahal sama je macam india bawak moto jual .. rasa pun tak sedap pula tu .. EE makan sesuap terus EE suruh anak buah EE yang umur dua tahun lebih tu tolong habis kan sebab rasa ice cream tu bukan macam vanilla tapi macam susu budak budak kecik .. werkkk buat kali kedua nya EE nak termuntah .. dah la EE dari kecik memang pantang sikit dengan susu ni,sejak kecik memang tak suka susu .. okay la tu je story hari ni .. byebye ..
NOTES:Tadi nampak ada sorang mamat tu encem gila,putih je,siap berbaju melayu warna pink lagi dihari jumaat ni .. aww cair sudah .. dah la asyik pandang pandang EE je .. hehe ..

Thanks For Read My Blog ^__^

2 sayang echa:

Nur Aischa said...

hahah buat penat jea beli sushi tp tak jd makan :D yg aiskrim tu pun sama.. haha klakar lah sis EE ni..

Eycha Evans(EE) said...

Nur Aischa- hehe nk buat mcm mne .. mual jewh ble mkn sushi 2,hehe ice cream lak cz rse cm susu .. :D

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans