Tuesday, 6 December 2011

Say Good Bye to My Page

heppp korang,apa buat?sihat?EE macam semalam gak mata tak okayh agy .. hari ny stress gile .. maybe page EE akan dipadam dari pihak facebook kot nanti ..  hurmm sedih lak rasa,page tu dah ada 22k kot yang like .. tiba tiba dapat tau akan didelete lak .. nangis la juga EE siang tadi,sampai terlena .. picture peserta contest Me & My Pet pun EE tak masuk kan dalam album lagi .. hilang semua mood EE tahu tak .. EE ni buta IT sikit,tak tahu nak settle benda ni macam mana .. hurmm apa yang mampu EE buat sekarang ni cuma tunggu masa untuk tengok page Eycha Evans (EE) hilang .. :'( jom ramai ramai wish goodbye kat page EE .. hahahahahahahahaha (gelak orang gila + tension)
NOTES: I love my page so much

Thanks For Read My Blog ^__^

9 sayang echa:

E y r a a Atiqa said...

relax sygg :)

Eycha Evans(EE) said...

EyraaAtiqa-Huhu nga try relax la ny,tp xblh relax ler :'(

Nur Syahirah said...

Relax lah kak EE

Fiena + Qiena said...

pulok -.-

munn abd halim said...

alaa kenape pulak ?
hurm sabar eh ;)

najiha sahila said...

akak album 1 akak da privite ek ? abis uh album yg laen leyh mntx vote lagi la ek ?

Amisya Suraya said...

ala ~ jgn la padam :'(

Nur Aischa said...

ehh jgn lah ckp mcm tu, cuba sis minta siapa2 tolong tgk kan page tu balik smula :(

Eycha Evans(EE) said...

munn abd halim-ntah la yunk :) yela thanks coz support
najiha sahlia-ermm smue akak nk pdam dh
Amisya Suraya-hehe npe lak?
Nur Aischa-erm xde cpe sudi tlong kowt :(

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans