Saturday, 3 December 2011

Nak Buat Contest Lagi Boleh?

amboi korang ny pantang tengok perkataan contest,nampak jewh terus datang belog EE yang comot ny .. EE ingat nak buat contest lagi la,bukan apa .. EE bosan la bukak fanpage EE sekarang ny dah tak ada orang post pic untuk CONTEST BFF tu .. agak agak kalau EE nak buat contest ny korang nak join tak? hehe jangan tenyeh tenyeh or tonyoh tonyoh mata korang tu,betul la apa yang korang baca tu .. gedik kan EE ny?CONTEST BFF belum abis dah nak buat contest lain .. tapi tak tahu la nak buat kewh tak contest tu .. nak tengok ada sambutan kewh tak dulu .. kalau ada sambutan sama sama la kita join yer .. hilang kan kebosanan EE ny ..
NOTES:sila komen entry ny tanda sokongan anda .. setuju atau tak?

Thanks For Read My Blog ^__^

9 sayang echa:

sayanurfarahain♥ said...

buat la , teringin cube (;

saidaizzati said...

contest macam mane tu, teringin jugak :]

Eycha Evans(EE) said...

sayanurfarahain-tgk sambutan dulu ye :)

Eycha Evans(EE) said...

saidaizzati-maybe contest "saya & haiwan kesayangan saya" kowt

Hasimi said...

buat la lg...

DiJAh YOyeN Nye CiTe said...

wat la kak EE ^^

Ina Amyza said...

Kak EE , jangan haiwan . Buatlah teddy bear . hehe

Siti Hajar binti Mohd.Tumiran said...

kak EE , buat lah :) nak sangat join :)

zieyra said...

EE , buat lah . boleh kitaorang join :)

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans