Sunday, 4 December 2011

Oh Tidak,Saya DiTag

apocotttt terkejut mak jemah *sejak bila jadi mak jemah lak ny* bila diberitahu sebegini rupa "Anda di tag" masyaALLAH thanks la coz sudi tag EE ye :) okayh so EE nak kena jawab exam ny .. macam macam soalan adoo .. hee exam la sangat .. EE kena jawab soalan Eiyna ny ..


1// You must post these rules in your entry
2// Each person must post about themself in their jurnal
3// Answer the question that tagger has set for you in their post and create 11 new question for the people you have tagged to answer
4// You must choose 11 people to tag and link then to your post
5// Go to their page to tell them that you have tagged HIM/HER
6// No tag back
7// No stuff in the tagging section "You are tagged if you are reading this"

  11 thing about myself ^-^
♥ Firstly , my name is Eycha Evans . EE , foe short :)
♥ sweet 19 :)
♥ Bercita cita nak jadi modeli,tapi saya kurang tinggi  .maybe jadi blogger kesayangan kowt .. Insyaallah :)
♥ I love ALLAH SWT , Family , Frendss , Boyfie :)
♥ Like facebooking , blogwalking , texting , and twiter 
♥ manja,baik kalau orang tu baik dengan saya :)
♥ Hate fackers !,haters,liar :)
 ♥ suka merajuk,suka nangis
♥ anak ke 7 dari 9 orang adik beradik :)
♥ I'm not pretty n i'm not perfect :)
♥ I love Myself :)

  Jawapan for Question from Eiyna
1.Eycha Evans or EE
2.ofcourse TAKEN  
3.coz ada tempat nak bermanja,bergaduh,mengadu pape 
4.ALLAH S.W.T,parents,boyfie
5.coz dyeowg selalu ade waktu saya susah and senang
6.enemies?setakat ny Alhamdulillah tak ade .. and kalau boleh tak nak ada pun musuh musuh ny
7.tak perfect kowt,mana ada orang sempurna kat dunia ny
8.sebab saya manusia biasa :)
9.holiday selalunye pegi berkhemah kat batang kali
10.Anis Hafiza Binti Azmi,tapi dah lama terpisah
11.tak suka la lelaki/perempuan liar..kang kite pun terjebak..

And this is some question untok org yg bertuah xD 
1.blog mana yang selalu korang baca?
2.artis yang paling korang suka?
3.jenama minyak wangi paling korang suka?
4.korang selalu hangout kat mana?
5.bila online facebook korang bosan tak?
6.bahagian tubuh korang yang korang suka?
7.korang rasa korang cantik tak?
8.suka cartoon tak?
9.kenapa korang suka/tak suka cartoon?
10.korang suka kucing?
11.lastly korang suka makan apa?
Orang Bertuah:Adik Ina Amyza,scha,Dayah Jelita,izlin,adik wani,Nana Lee,Yayang,Cik Eykaa,echa,Ayien Wattau,miza
NOTES:kalau korang nak copy rules tu,korang click kat nama Eiyna yang warna biru tu tau,coz blog EE tak boleh copy paste


Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans