Thursday, 1 December 2011

SEGMEN : saya nak mirahashime promote blog saya

heyy korang .. hari ny dengan bangga and berbesar hatinya EE nak join SEGMEN:saya nak mirahashime promote blog saya by adik Mira Hashime sendiri ..yeahhh first time join bende bende macam ny nga dup dap dup dap ny .. takut sampai rasa macam nak terkucil pun ade .. okayh let's try buat yang termampu ..


KENAPA EE NAK MIRA PROMOTE BLOG EE?
sebab EE sangat sangat la pemalas .. EE jarang blog walking kat mana mana blog selagi tak ada orang tinggal link kat shoutbox EE .. EE rasa blog EE belum ramai follower macam blog mira hashime kowt .. kalau boleh EE nak lebih ramai lagi datang mengfollow blog EE yang serba kekurangan ny .. lagi ramai follower EE lagi rajin and bersemangat EE update blog ny nanti .. so dengan ada nya Mira Hashime dye dapat membantu menambahkan follower EE .. tak banyak,sikit pun tak apa .. asal kan ada yang datang follow .. okayh siap tugasan EE .. kalau korang nak join segmen yang mira hashime buat ny korang boleh klik kat nama mira hashime yang warna biru tu okayh?segala info pasal segmen ny ada kat situ ..
Thanks For Read My Blog ^__^

2 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans