Thursday, 8 December 2011

Hentikan hinaan dan kutukan terhadap Adik Amira Afiqah

tadi masa EE blogwalking kat satu blog tu EE ternampak kisah adik Amira Afiqah yang kena kutuk kaw kaw kat satu blog tu,padahal tu bukan blog dia .. kat facebook pun dah ramai yang publish blog palsu tu .. korang tau sebab apa dia kena kutuk and maki?sebab orang yang buat blog tu kutuk kutuk K-POP aduh sebab K-POP pun sampai nak maki maki anak orang,saudara seislam pula tu .. kenapa erk manusia sekarang suka buat tindakan melulu tanpa usul periksa?best ke korang kutuk Amira tu?just sebab K-POP?EE rasa tak patut la korang buat macam tu .. orang yang buat blog tu pun lagi satu,ntah kenapa nak simpan hasad dengki sangat tak tahu la .. tu antara dia dengan Amira la,tapi jangan sampai nak malu kan orang .. hentikan la kutukan,hinaan and cacian yang korang hembur kat Amira Afiqah tu,buat tambah lagi berbakul bakul je dosa korang tu .. now pakcik Amira Afiqah nak saman korang .. apa macam?best? *tiba tiba keluar ayat KL GANGSTER lak*  sebab tu la zaman sekarang kita jangan terlalu percayakan orang ..kalau nak tahu kisah selanjutnya baca >sini<
NOTES:Ni la manusia sekarang,tak boleh tengok orang tu lebih dari dia .. mesti nak dengki

Thanks For Read My Blog ^__^

7 sayang echa:

nGiau said...

kesiannya..

Eycha Evans(EE) said...

2 la,sebab tu la EE buat entry ny .. bia semua orang tw dia tak salah ..

HUDAJMAL said...

betul2. tadi pun ada bace jugak. kesian dia. hailaa. pelik2 je. hehe

ann said...

ade juga manusia cam2 kan ~~

aQimie Ceplos said...

haha.. small mater je kot..

Nur Aischa said...

ish kesian dia, kalau benci sgt pun dgn korea tak payah la sampai nak libatkan amira afiqah tu ye dak. hmm

KhaiRul Akmal said...

psal k-pop pwn nk gado...ap la..kowang 2 owg islam knape nk gado2 psal owg kafir...x gne la...

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans