Sunday, 11 December 2011

Eycha Evans Sombong?


dalam dunia ni macam macam jenis manusia ada kan .. kadang kadang kita layan pun susah,tak layan pun susah ..ada orang nak kita layan dia je .. kadang kadang tu ada juga yang sanggup bergosip sana sini bagitahu kawan kawan dia yang kita ni sombong gila .. yela mulut orang kita tak boleh nak tutup .. ahh EE straight to the point jela erk .. ada orang cakap EE sombong .. betul ke?
tengok la tu,dia cakap EE sombong .. dia siapa pun EE tak tahu dia pernah tegur EE ke?kalau tegur kat fanpage EE rasanya semua EE layan .. kalau tegur kat shoutbox,sorry la sebab memang EE tak boleh nak balas sebab dia tak letak LINK dia .. serius EE cakap,EE selalu balas komen komen yang orang post kat EE .. kenapa masih nak cakap EE sombong?tak faham pula EE dengan awak ni .. cuba tengok wall page EE,orang komen apa semua nya EE balas tau .. kalau korang nak tahu EE sombong atau tak cuba korang click >Sini<  dan >Sini< ada tak dyeorang tu cakap EE sombong? mintak maaf la kalau ada komen komen yang EE tak balas ke apa ke .. maybe EE terlepas pandang ..
NOTES:mulai hari ni EE tak mau la balas komen korang lagi dah,EE merajuk

Thanks For Read My Blog ^__^

4 sayang echa:

Azza Rynna said...

saya x pernah nak tegur EE tpi kalo EE x balas ape saya tanye pon saya paham..EE sibuk..haha ape lah org tuh

Eycha Evans(EE) said...

Azza Rynna-hehe 2 la .. kadang2 2 mmg trlpas pandang ckit :D

LifeIsDreams said...

hai..sy bru follow ur blog..n if u dont mind, pliss follow mine.blh share cerita :)

nurul atira said...

EE combong??? eh x lah ^^ okay je kite tengok.. friendly jer ;) owang tu jelez kot~

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans