Monday, 5 December 2011

CONTEST me & my pet

hello,akhirnye siap gak banner untuk contest tu,sorry la ye EE terpaksa buat contest me & my pet coz ramai yang tak tahu contest gambar bersahaja tu macam mana .. hehe masalahnye EE pun tak tahu gambar bersahaja macam mana .. so EE amik keputusan nak buat contest me & my pet jela ..


  • Semua layak join,tak kira korang lelaki mahupun perempuan
  • 10 peserta terawal EE akan bagi 50 vote percuma untuk korang,yang lain 30 vote percuma
  • Upload kan gambar korang dengan pet korang kat wall page Eycha Evans(EE)
  • Semua jenis pet boleh join gajah,gorila,buaya,harimau semua boleh lagi2 kalau pet korang tu sugar glider and kucing .. EE suka sugar glider and kucing (Pig & Dog sorry tak boleh join)
  • Maklumkan kepada rakan facebook korang supaya mengundi gambar taruhan korang.
  • Korang juga boleh mengajak rakan facebook korang untuk join contest ini.
         50% undian EE,50% undian rakan facebook korang. 


HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :-
  • TEMPAT PERTAMA: Topup Rm60 (Maxis,Celcom & Digi)
  • TEMPAT KEDUA:Topup Rm30 (Maxis,Celcom & Digi)
  • TEMPAT KETIGA:Topup Rm10 (Maxis,Celcom & Digi) 

 CARA JOIN :-
1.LOG IN facebook korang dan search Eycha Evans (EE)
2.Upload kan gambar korang dengan pet korang dekat wall page Eycha Evans (EE)
3.Selepas gambar korang dimasukkan dalam album CONTEST Me & My Pet korang boleh mula ajak rakan facebook korang vote gambar korang.
4.Jangan tag ataupun bagi link gambar korang kat EE ye,sebab mungkin tak sampai kat EE.
5.Bagi peserta yang ada blog korang wajib follow blog EE bagi memudah kan korang tahu perkembangan contest ini.
6.Ambil banner kat atas tu letak lah dalam blog korang dan buat lah satu entry bertajuk "CONTEST Me & My Pet by Eycha Evans" (jangan lupa link kan ke blog EE)
7.bagi link entry tu kat kotak komen bawah ni.


TARIKH TUTUP PENYERTAAN :-
15 March 2012

AMARAN :-
jika berlaku kesilapan semasa vote gambar,EE tidak akan bertanggungjawab .. jadi pesan lah pada rakan facebook korang supaya vote gambar korang yang ada dalam album CONTEST Me & My Pet .. bukan yang kat wall page EE ..

NOTES:kalau peserta tak sampai 30 orang,contest ini akan dibatal kan serta merta

Thanks For Read My Blog ^__^

6 sayang echa:

(,")pen warna warni(",) said...

sy join

http://momochunky.blogspot.com/2011/12/contest-me-my-pet-by-eycha-evans.html

SK said...

http://sikuruihkerempeng.blogspot.com/2011/12/contest-me-my-pet.html

Nurul 'Adliana said...

join..

http://cahayakeadilan.blogspot.com/2011/12/contest-me-and-my-pet-by-eycha-evans.html

diera asmira said...

sy join ;3

http://anisdiera.blogspot.com/2011/12/contest-me-and-my-pet-by-eycha-evans.html

myra said...

sy join jugak :)

http://shameramyra91.blogspot.com/2011/12/contest-me-and-my-pet-by-eycha-evans.html

Layla Kamfilq said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans