Tuesday, 13 December 2011

Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam

tiba tiba EE tertarik lak dengan segmen yang cik abang Nizam Ijam ni buat .. macam menarik je kan,memang menarik pun la,senang cite korang click jela gambar header blog Nizam Ijam kat atas tu ye,kang EE tulis sampai berbuih jari pun memey korang susah nak faham punya la sebab EE tengah pening ni .. hehe nak join nak join .. hope belum terlambat untuk EE join segmen ni .. okayh orang yang EE nak tag calon calon nye ialah .. jeng jeng jeng ..



Thanks For Read My Blog ^__^

6 sayang echa:

Nizam Ijam said...

thanks sebab join.. sy ambil masa sket nak buat vlog sebab lappy tgh problem..

Eycha Evans(EE) said...

welcome .. okayh xpe :)

Nizam Ijam said...

vlog dah kluar...
http://www.nizamijam.com/2011/12/vlog-untuk-segmen-nak-masuk-dalam-vlog.html

Ayien Wattau said...

join apa ni??? nak join gak !! EE nape awak dah sombong dengan ayien :(

Rina Supian said...

Lawanya blog dia :)

Eycha Evans(EE) said...

Nizam Ijam- Thanks for the vlog
Ayien Wattau- mne ade sombong la . . Sme je mcm dlu . .
Rina Sufian- thanks :)

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans